Meer theater

Snel aanvragen?

Tel: 06-22510598

E-mail: leon.piano@home.nl

Een show met Topmuzikanten

Een gegarandeerde professionele show van enkel ervaren topmuzikanten met een uitgekiend repertoire voor uw theatershow!

Als uw impresario regelen wij dit graag voor u.

Hillbilly Deluxe

HillBilly Deluxe (Duitsland)

Country? Jazeker, maar niet wat je misschien verwacht! We hebben het hier over onstuimige honky-tonk, over Hank Williams 2.0, over zweten, lol hebben en feesten, over melancholie en elkaar onder de tafel drinken, blues en bier, ingedeukte hoeden en zielen met een kras, over goede muziek en slechte manieren, red-hot, white lines en bluegrass. We spelen onze eigen nummers, want we hebben iets te melden. Een coversong komt alleen op de setlist als hij de moeite echt waard is. Zonder compromissen doen wij ons ding en wat meer is: de mensen vinden het nog mooi ook!!

Flyer

The Mavericks Tribute band

The Mavericks Tribute Band

Wilt u feest ? met deze band krijgt u dat! Een nieuwe act die u een avond geeft, die u nooit zult vergeten.

The Mavericks Collection 2013
In deze show dompelen wij u onder in de sfeer van eindeloze highways, desolate motels, verzengende hitte en een glas tequila in een derderangs kroeg... Terug naar de “roots” van de rauwe maar toch gezellige Amerikaanse muziek. Met Invloeden van Roy Orbison- Elvis Presley - Patsy Cline - Johnny Cash. Met deze show krijgt u een onvergetelijke concert met, Americaanse – Cubaanse - Mexicaanse muziek van de bovenste plank.Flyer

Country café

Blue Highway show

Relaxt luisteren en ook zelf nummers aanvragen, die dan direct worden gespeeld. Een nieuw idee, dat alleen mogelijk is met de beste country muzikanten van Nederland. In het gezellige 'Country cafe' gaan we 'back to the basic' met gitarist en zanger Ruud Hermans, zangeres en gitariste Jony de Boer, toetsenist Leon Priest, drummer Koen Lieckens, gitarist Johan Hakkens, bassist Eric Coenen en violist Joost van Ess. Ze spelen lekker ongedwongen, dichtbij het publiek en hun repertoire lijkt haast eindeloos... Je droomt weg en neuriet mee met bekende songs en soms krijg je even kippenvel bij een tot dan toe nog onbekend liedje. Virtuoze muziek met liefde en plezier gespeeld geeft die bijzondere 'klik' tussen het publiek en de groep. Dat is de kracht van 'Country Café'! Lees hier meer info.

Flyer

Blue Highway to Amarillo met Albert West

Blue Highway show

In deze show dompelen wij u onder in de sfeer van eindeloze highways, desolate motels, verzengende hitte en een glas tequila in een derderangs kroeg… Terug naar de 'roots' van de rauwe, simpele Amerikaanse muziek. Dit genre staat bekend onder de naam Americana of Roots Country en wint op dit moment aan belangstelling in ons land. Met het country muziek van de bovenste plank: show, muziek en dans heeft u een onvergetelijke avond!

Flyer 'Blue Highway to Amarillo'

Movie Highlights

Movie Highlights

Een nieuw liedjes programma van de makers van ‘The Blue Highway’ Theater show. Even terug in de tijd met geweldige songs uit het nabije verleden; de zwart wit tv bestond net en de films van Doris Day, Bing Crosby, Frank Sinatra 'dropen van het scherm af’.

Een wereld band en dans groep van top niveau, bekende artiesten en liedjes in deze show. Het is niet voor niets dat de artiesten zoals Michael Buble en Jamie Cullum wereldsucces boekten met songs als ‘Fly with me’ en ‘Everlasting love’.

poster 'Movie Highlights'

The Eagles Tribute band

The Eagles Tribute band

Nederlands enige echte 'cover'-band van de legendarische wereldgroep The Eagles.

De Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country & rock-bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de country wereld, o.a. met Kenny Rogers en Don Williams die al spraken over een “Hell of a Band”.
De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van
de Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd gelijk duidelijk.

Flyer