Een spectaculaire show, dankzij de ruime keuze van artiesten en theater show's

Snel aanvragen?

Tel: 06-22510598

E-mail: leon.piano@home.nl

Een show met Topmuzikanten

Een gegarandeerde professionele show van enkel ervaren topmuzikanten met een uitgekiend repertoire voor uw theatershow!

Als uw impresario regelen wij dit graag voor u.

NASHVILLE NIGHT

The road to Bluebird Café

NASHVILLE NIGHT NASHVILLE NIGHT

The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’.

Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Naast deze Country Helden, brengen regelmatig artiesten hun favoriete akoestische liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten, zoals Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters).

De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Tell me’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

ALGEMENE INFORMATIE

Producent: D.M.P Productions
Muzikanten: Lesley van der Aa (Zang), Michèle van der Aa (Zang), Leon Priest (Piano), Marcel Fisser (Gitaar), Eric Coenen (Bas), Arthur Lijten (Drums) en Wim van de Vliert (Gitaar en Zang).
Regie-advies: Leoni Jansen
Titel: Nashville Night
Subtitel: The road to Bluebird café
Genre: Theaterconcert
Duur: 2X50 MIN
Pauze: ja

Country Café
It’s Jukebox Time

theaterconcertNashville Roots

April en mei 2016 in diverse Nederlandse theaters
Nederlandse top speelt Country, Americana en West Coast Country is hot! Sinds de aandacht voor dit genre in DWDD en de Popprijs 2014 voor The Common Linnets is de populariteit van deze muziek gegroeid bij een breed publiek. In It’s Jukebox Time spelen de beste musici van Nederland authentieke country, Americana en West Coast muziek. Geen tierelantijnen, maar back to the basics.
It’s Jukebox Time is een interactieve muziekvoorstelling, waarin een aantal onderdelen aan bod komen:

  • Authentieke en hedendaagse country: Johnny Cash, Kenny Rogers, Merle Haggard, Dolly Parton, Linda Ronstadt, Patsy Cline, George Jones, Buck Owens en anderen.
  • Is dit ook country? Norah Jones, Bob Dylan, Emmylou Harris, Alison Krauss, Lady Antebellum, John Mayer, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Shania Twain, Trisha Yearwood en Rascal Flatts.
  • It’s Jukebox Time: u mag het zeggen, uw verzoeknummer wordt gespeeld: Somewhere Between, Jolene, Stand by your man, Rose Garden, Country Roads of Blue Bayou.

Nederlands meest fantastische en meermaals bekroonde muzikanten uit de countryscene zorgen voor een warme en ontspannen sfeer. En vertellen anekdotes uit de geschiedenis van de country. In It’s Jukebox Time droom je even weg of neurie je mee met bekende songs. Soms krijg je kippenvel bij een tot dan toe onbekend liedje.
Virtuoze muziek met liefde en plezier gespeeld door toptalent. Ongedwongen en dicht bij het publiek. Dat is de kracht van de band Country Café!
Producent: www.desperado-mp.nl

Nashville Roots. blues-rock- americana!

Nashville Roots

Ferry van Leeuwen (bekend van de Memories band KRO en Edwin Evers band en Marco Borsato) kruipt in de huid van John Mayer, samen met Wim van de Vliert, een echte Nashville zanger die samen zong met Ilse DeLange, voeren ze een uitermate sterke Nashville based roots show op. U zult de sfeer proeven van een Nashville sound zoals die momenteel alleen daar te vinden is. Dit samen met een 5 koppige band, met een ruime muziek geschiedenis. Virtuoos gitaar werk, mooie zang & harmonieën zijn het hoofd moto in deze show. Afgewisseld met mooie beelden uit America zult u op het puntje van uw stoel zitten. Blues-rock- Americana, alles komt aan bod.
Nashville Roots bestaat uit:
Ferry v Leeuwen, Memories band KRO en Edwin Evers band
Wim v De Vliert , Zong samen met Ilse de Lange speelt in Eagles Tribute band.
Marcel Fisser Gitaar, Sessiegitarist bij vele artiesten. Muziekproducer van het tv programma De Beste Zangers van Nederland en bandleider van Jan Smit en Nick & Simon.
Lars Beuving Drums, speelde bij Danny Vera RTL TV Programma VI Edwin de Groot bas, bekend van Jan Smit -  Nick en Simon - Glennis Grace 
Leon Priest piano Keys, & Producent Rob Crosby USA Steve Wariner USA – Eagles tribute
Johan Hakkens Gitaar, Speelde bij Rob Crosby USA Steve Wariner USA – Eagles tribute

Hillbilly Deluxe

HillBilly Deluxe (Duitsland)

Country? Jazeker, maar niet wat je misschien verwacht! We hebben het hier over onstuimige honky-tonk, over Hank Williams 2.0, over zweten, lol hebben en feesten, over melancholie en elkaar onder de tafel drinken, blues en bier, ingedeukte hoeden en zielen met een kras, over goede muziek en slechte manieren, red-hot, white lines en bluegrass. We spelen onze eigen nummers, want we hebben iets te melden. Een coversong komt alleen op de setlist als hij de moeite echt waard is. Zonder compromissen doen wij ons ding en wat meer is: de mensen vinden het nog mooi ook!!

Flyer

The Mavericks Tribute band

The Mavericks Tribute Band

Wilt u feest ? met deze band krijgt u dat! Een nieuwe act die u een avond geeft, die u nooit zult vergeten.

The Mavericks Collection 2013
In deze show dompelen wij u onder in de sfeer van eindeloze highways, desolate motels, verzengende hitte en een glas tequila in een derderangs kroeg... Terug naar de “roots” van de rauwe maar toch gezellige Amerikaanse muziek. Met Invloeden van Roy Orbison- Elvis Presley - Patsy Cline - Johnny Cash. Met deze show krijgt u een onvergetelijke concert met, Americaanse – Cubaanse - Mexicaanse muziek van de bovenste plank.Flyer

Country café

Blue Highway show

Relaxt luisteren en ook zelf nummers aanvragen, die dan direct worden gespeeld. Een nieuw idee, dat alleen mogelijk is met de beste country muzikanten van Nederland. In het gezellige 'Country cafe' gaan we 'back to the basic' met gitarist en zanger Ruud Hermans, zangeres en gitariste Jony de Boer, toetsenist Leon Priest, drummer Koen Lieckens, gitarist Johan Hakkens, bassist Eric Coenen en violist Joost van Ess. Ze spelen lekker ongedwongen, dichtbij het publiek en hun repertoire lijkt haast eindeloos... Je droomt weg en neuriet mee met bekende songs en soms krijg je even kippenvel bij een tot dan toe nog onbekend liedje. Virtuoze muziek met liefde en plezier gespeeld geeft die bijzondere 'klik' tussen het publiek en de groep. Dat is de kracht van 'Country Café'! Lees hier meer info.

Flyer

Blue Highway to Amarillo met Albert West

Blue Highway show

In deze show dompelen wij u onder in de sfeer van eindeloze highways, desolate motels, verzengende hitte en een glas tequila in een derderangs kroeg… Terug naar de 'roots' van de rauwe, simpele Amerikaanse muziek. Dit genre staat bekend onder de naam Americana of Roots Country en wint op dit moment aan belangstelling in ons land. Met het country muziek van de bovenste plank: show, muziek en dans heeft u een onvergetelijke avond!

Flyer 'Blue Highway to Amarillo'

Movie Highlights

Movie Highlights

Een nieuw liedjes programma van de makers van ‘The Blue Highway’ Theater show. Even terug in de tijd met geweldige songs uit het nabije verleden; de zwart wit tv bestond net en de films van Doris Day, Bing Crosby, Frank Sinatra 'dropen van het scherm af’.

Een wereld band en dans groep van top niveau, bekende artiesten en liedjes in deze show. Het is niet voor niets dat de artiesten zoals Michael Buble en Jamie Cullum wereldsucces boekten met songs als ‘Fly with me’ en ‘Everlasting love’.

poster 'Movie Highlights'

The Eagles Tribute band

The Eagles Tribute band

Nederlands enige echte 'cover'-band van de legendarische wereldgroep The Eagles.

De Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country & rock-bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de country wereld, o.a. met Kenny Rogers en Don Williams die al spraken over een “Hell of a Band”.
De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van
de Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd gelijk duidelijk.

Flyer

Sound of Silence

Sound of Silence

Een reis door de tijd met muziek van: Alison Krauss - Norah Jones – Dixie Chicks – Simon and Garfunkel - Bob Dylan – James Taylor – Don McLean – Bonnie Raitt.
Liedjes van deze artiesten vormen de basis voor dit unieke akoestische theaterprogramma. De kracht van deze show ligt in het verfrissende concept. Het gevarieerde repertoire met prachtige, ballads recht uit het hart en pakkende up-tempo nummers. In de show
vloeien geprojecteerde historische videoclips en livemuziek
naadloos in elkaar over.

Flyer

CD voorkant - CD binnenkant - CD achterkant 'Sound of Silence'