Het laatste nieuws

DMP Nieuws
Een overzicht van nieuws artiesten en theaterconcerten

Nashville Night

The road to Bluebird Café

The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Nieuw in onze show is Jordan Mallory uit Nashville. Zij speelde mee in de serie Nashville.Wij brengen dus letterlijk de serie Nashville in uw Theater.

Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Naast deze Country Helden, brengen regelmatig artiesten hun favoriete akoestische liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten, zoals Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters).

De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Tell me’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

ALGEMENE INFORMATIE

Producent: D.M.P Productions

Muzikanten: Jordyn Mallory (Zang) Rachel Kramer, Leon Priest (Piano), Bas van Wetten (Gitaar), Marcel Fisser (Gitaar), Xander Buvelot (Bas) Micky Fisser (Drums) Wim van de Vliert (Gitaar en Zang).
Regie-advies: Kees Meijer
Titel: Nashville Night
Subtitel: The road to Bluebird café
Genre: Theaterconcert
Duur: 2X50 MIN

Jordyn Mallory (uit NASHVILLE)

Nieuwe zangeres in de theater show NASHVILLE NIGHT

Wij zijn blij u onze nieuwe zangeres te mogen aankondigen. Jordyn Mallory, heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten.Je kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit "Dirt Road Anthem". In 2010 won Jordyn een Myspace-wedstrijd,en trad ze als gastlid op bij Simon Fullers 'If I Can Dream'-show die op Hulu.com werd uitgezonden, vervolgens deed ze ook nog auditie voor American Idol (seizoen 11) dit werd op de nationale televisie vertoond en beloond met 3 x YES van Steven Tyler, Randy Jackson en Jennifer Lopez.

Later schreef Jordyn een lied met Kip Moore en Dan Couch, Kip zong met Jewel in het beroemde Ryman Auditorium in Nashville het lied werd onlangs uitgebracht op zijn "The Underground "EP. Ze heeft hard gewerkt aan het schrijven van geweldige liedjes en ze heeft de gelegenheid gehad om te schrijven en samen te werken met enkele van de beste topschrijvers van Nashville.

Nu in 2018 komt ze naar Nederland en zal ze optreden in de theater show NASHVILLE NIGHT.In de maanden september oktober en november zullen zij in ruim 20 theaters te zien zijn.

Hou dus onze website www.desperado-mp.nl in de gaten.

Kom genieten van dit geweldige talent uit NASHVILLE TENNESSEE.

Je kunt haar video-tutorial voor de Tyme Curling Iron op Facebook vinden (nu met meer dan 70 miljoen views) ze zal het gezicht worden van de Tyme Iron-commercial die later dit jaar op de nationale televisie verschijnt.

Vorig jaar bracht Jordyn haar zelfgeschreven EP op iTunes en Spotify uit. CMT bracht haar videoclip in première in hun Artist Discovery-campagne. Ze debuteerde als de nummer één trending artist via CMT.com en de video is meer dan 300.000 keer bekeken.

Country Cafe

April en mei 2016 in diverse Nederlandse theaters Nederlandse top speelt Country, Americana en West Coast

Country is hot! Sinds de aandacht voor dit genre in DWDD en de Popprijs 2014 voor The Common Linnets is de populariteit van deze muziek gegroeid bij een breed publiek. In It’s Jukebox Time spelen de beste musici van Nederland authentieke country, Americana en West Coast muziek. Geen tierelantijnen, maar back to the basics.

It’s Jukebox Time is een interactieve muziekvoorstelling, waarin een aantal onderdelen aan bod komen: Authentieke en hedendaagse country: Johnny Cash, Kenny Rogers, Merle Haggard, Dolly Parton, Linda Ronstadt, Patsy Cline, George Jones, Buck Owens en anderen. Is dit ook country? Norah Jones, Bob Dylan, Emmylou Harris, Alison Krauss, Lady Antebellum, John Mayer, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Shania Twain, Trisha Yearwood en Rascal Flatts. It’s Jukebox Time: u mag het zeggen, uw verzoeknummer wordt gespeeld: Somewhere Between, Jolene, Stand by your man, Rose Garden, Country Roads of Blue Bayou.

Nederlands meest fantastische en meermaals bekroonde muzikanten uit de countryscene zorgen voor een warme en ontspannen sfeer. En vertellen anekdotes uit de geschiedenis van de country.
In It’s Jukebox Time droom je even weg of neurie je mee met bekende songs. Soms krijg je kippenvel bij een tot dan toe onbekend liedje.

Virtuoze muziek met liefde en plezier gespeeld door toptalent. Ongedwongen en dicht bij het publiek. Dat is de kracht van de band Country Café!

Country Cafe band seizoen 3.
Lesley van der Aa, (leadzang) bekend van koortjes bij Trijntje Oosterhuis - Jan Smit & Nick en Simon
Wim van de Vliert, (leadzang)
Marcel Fisser, (Gitaar Dobro Mandoline) bekend van Jan Smit - Nick en Simon en vele andere,
Leon Priest, Piano Keys/Producent
Eric Coenen, Bas
Arthur Lijten, Drums
Invallers.
Marijn van de Berg bekend van Jan Smit - Nick en Simon Jan Akkerman en vele andere,
Arnold van Dongen bekend van Ilse de Lange - Rene Froger - en Lois Lane

S.O.S sound of Silence brengt nieuwe CD uit op Starriders country gala!

14-11-2012
Een reis door de tijd met muziek van Alison Krauss - Norah Jones - Dixie Chicks - Simon and Garfunkel. In deze CD dompelen wij u onder in de sfeer van Folkmuziek met roots uit Country music en Americana. CD is te bestellen, mail naar: leon.piano@home.nl. Bekijk meer op Sound of Silence

Het liedje is te horen bij tv programma Brabant Toppers.

24-12-2011
Op 25 dec aanstaande is het liedje te horen bij het TV Programma Brabant Toppers.
Verder staan er optredens bij Omroep Brabant en de Tros op de planning, in de maand januari

'So Much' de nieuwe single van Albert West

23-12-2011
De single komt uit in januari 2012. 20 december: de jongstleden van Albert West waren op SBS 6 Show nieuws live op tv geweest.
So much is gecomponeerd en geproduceerd door Leon Priest en Rob Crosby USA.

DMP werkt aan een nieuwe theatershow 'Sound of Silence'

27-01-2010
Geweldige muzikanten als Hans Molenaar (drums), Jeroen Bos (bas), Patrick van Gerven (dobro gitaar), Marcel Fisser (gitaren), Leon Priest (piano), Naomi Priest (zang), John Permenter (viool) en Saskia Van Gerven (zang)

Een akoestische show met als basis liedjes van Allison Krauss. Ook de Theater Blue Highway theatershow is in premiere gegaan in Leopoldsburg te Belgie.
Deze show zal dit jaar ook op bedrijfs-feesten en in Belgie aangeboden worden.

DJEFF op volle toeren

26-01-2010
De band Djeff loopt op volle toeren, zij starten in de week van 29 en 30 januari 2010 op 2 bedrijfsfeesten. Boekingen komen bijna dagelijks binnen, Djeff is te boeken via www.newentertainment.nl. En natuurlijk via onze site. Djeff is helemaal klaar voor het jaar 2010. Djeff is een van Nederlands beste cover bands. Zie voor meer info: www.djeffonline.nl

DMP studio staat niet stil!

26-01-2010
Wekelijks komen hier Hiphop - R&B zangers opnemen. Er worden bedrijf presentaties ingesproken voor films. En er wordt hard gewerkt aan een DVD met 32 live Audio Recording van de Blue Highway show. Daarnaast komen de artiesten hier wekelijks opnemen.

Nieuwe website

25-01-2010
Na een tijd was er nodig om een nieuwe website plaatsen. Er is gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website, dat vandaag online gaat.