Artiesten

Desperado music productions
DMP, Desperado Music Productions heeft een diversiteit van artiesten en bands. Er zijn goede relaties met artiesten en bands uit Nederland en USA. Wij leveren artiesten en bands die van uw avond een spetterende show maken!

 • Kiki Mettler

  Kiki Mettler

  Country music

  De winnaar van singer-songwriters challenge 2015 Cafe Bolle!
  Singer Songwriter Kiki Mettler is in 1996 geboren in een werelddorpje in de omgeving van Eindhoven. Al haar hele leven is de aantrekkingskracht tot muziek te groot om te weerstaan, waardoor ze weet dat muziek haar toekomst moet zijn. Na het verstandige besluit om haar blokfluit in te wisselen voor een gitaar, is ze samen met haar nieuwe instrument op ontdekkingstocht gegaan naar haar eigen muzikale identiteit.
  In 2013 won Kiki een lokale talentenjacht, daar werd haar toenmalige meidengroep ‘Four Inspiration’ geboren. Een jaar lang hebben zij samen ervaring opgedaan. In die tijd is Kiki begonnen met het schrijven van haar eigen werk en is ze nu haar ontdekkingstocht aan het voortzetten op solo gebied.
  Tot nu toe schrijft Kiki vooral rustige autobiografische popliedjes met af en toe een wat meer up tempo gitaarslagje. Ze laat zich graag inspireren door pop/folk artiesten en dat kun je terug horen in haar tokkeltjes. Verder wil ze zich niet te veel vasthouden aan een bepaalde muziekstijl: ‘Ik doe gewoon wat op dit moment goed voelt, wel zou ik in de toekomst graag wat vrolijkere uptempo nummers gaan schrijven’.
  Op dit moment wil ze vooral heel veel leren, schrijven en spelen om steeds meer ervaring op te doen. Dit jaar heeft ze al mogen spelen op het Mundial Festival! ‘Ook ben ik hard aan het werk met nieuwe nummers, ik wil heel graag in 2016 een EP uit gaan brengen!’ Prijs op aanvraag!

  aanvragen
 • En High South, From Nashville

  High South, From Nashville

  Country music

  De Media Wereld was gefascineerd door de emotionele debuutalbum "Now" High South bestaat uit, Jamey Garner, Kevin Campos en Dillon Dixon. Hun sound doet denken aan zon, vrijheid en het zuiden van de Verenigde Staten. Ze zullen ons zeker doen denken aan helden als - vocal harmony groepen zoals de EAGLES, BYRDS en CROSBY STILLS NASH & JONG. De magie en tijdloosheid ligt binnen hun decennium, muziek in de liederen van het tijdperk waren nooit verpletterd door rages of trends, dat is HIGH SOUTH. Zij stonden al op grote festivals in Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland samen met THE COMMEN LINNETS. HIGH SOUTH is te boeken met de D.M.P Band. Allen Top musici uit de Nederlands Pop Country & Americana scene!

  aanvragen
 • Lesley van der Aa

  Lesley van der Aa

  Country music

  Lesley van der Aa, een veelzijdig sessie muzikante en al jaren te zien als backingvocliste achter menig Nederlandse zanger/zangeres. Zo zingt zij onder andere bij Jan Smit, Nick & Simon, was ze op toer met Trijntje Oosterhuis, heeft ze gezongen met Al Jarreau en Frank Mc Comb. was ze te zien en te horen tijdens het televisieprogramma “De Beste Zangers Van Nederland” en ondersteunde zij vocaal samen met Michèle van der Aa de 3J’s tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf.

  aanvragen
 • Country Cafe

  Mark Blomsteel from Nashville !

  Country music

  Mark was in december bij Radio 3 FM…...
  Citaat Giel Beelen: Mark Blomsteel LIVE: Different Just The Same vrijdag 12 december 2014 Hij woont al jaren in Nashville, maar is nu even op bezoek in Nederland en dus ook bij mij in de studio. Zijn nieuwe album Crank It is net uit en het is echt een topproduct, ofja dat vindt Mark zelf, haha.. Maar ik moet toegeven, die single klinkt echt heel lekker!

  http://giel.vara.nl/media/330538 aanvragen
 • DMP Band

  D.M.P band

  Crème De la Crème op country/americana & pop muziek.

  Een band waar een artiest normaal gesproken alleen maar van kan dromen. Er bleek behoefte te zijn om artiesten een nashville gevoel te geven op nederlandse podia. Desperado Music Productions maakt het waar. De DMP band begeleiden artiesten uit USA & NL. De band bestaat uit bekende muzikanten die hun naam ruimschoots verdiend hebben, zij spelen of speelde bij Nick en Simon - Jan Smit - Rob Crosby USA - Ilse Delange -Steve Wariner USA -Gerard van Maasakkers – Blowbeat Ton Engels Margriet Eshuis en vele andere!

  aanvragen
 • Nashville Roots

  Nashville Roots.

  blues-rock- americana

  Theater Festival clubs aanbieding,gebaseerd op liedjes van JOHN MAYER & KEITH URBAN,James Taylor, Paul Carrack. Ferry van Leeuwen kruipt hij in de huid van John Mayer, samen met Wim v de vliert (Nashville zanger) die samen zong met Ilse DeLange, zullen zij een show opvoeren van ongekende hoogte.Dit alles met een te gekke band!

  aanvragen
 • Johnny Cash Experience

  Johnny Cash Experience

  Country music

  Vier muzikanten die de sound van de Amerikaanse Country-Legende Johnny Cash (26.02.32-12.09.2003) professioneel uitvoeren tijdens hun optredens. Ze... benaderen het authentieke geluid dat doet denken aan de legendarische persoon Johnny Cash the „Man in Black“.

  aanvragen
 • Hill Billy Deluxe

  Hillbilly Deluxe (Duitsland)

  Doggone asskickin’ Country music

  Country? Jazeker, maar niet wat je misschien verwacht! We hebben het hier over onstuimige honky-tonk, over Hank Williams 2.0, over zweten, lol hebben en feesten, over melancholie en elkaar onder de tafel drinken, blues en bier, ingedeukte hoeden en zielen met een kras, over goede muziek en slechte manieren, red-hot, white lines en bluegrass.

  aanvragen
 • The Mavericks Tribute Band

  The Mavericks Tribute Band

  Americaanse – Cubaanse - Mexicaanse muziek

  In deze show dompelen wij u onder in de sfeer van eindeloze highways, desolate motels, verzengende hitte en een glas tequila in een derderangs kroeg….. Terug naar de “roots” van de rauwe maar toch gezellige Amerikaanse muziek. Met Invloeden van Roy Orbison- Elvis Presley - Patsy Cline - Johnny Cash.

  aanvragen
 • Jony de Boer en Band

  Jony de Boer en Band

  Americana - Westcoast & pop country

  Top muzikanten die speelde met Ilse de Lange - K,s Choice - Barrelhouse - Een show van de bovensteplank

  aanvragen
 • Ilse De Lange

  Ilse DeLange

  Country, Pop en Rock

  Ilse's debuutsingle "I'm not so touch" bracht ze voor het eerst op tv bij de show van Paul de Leeuw. Het album werd een groot succes in Nederland en uiteindelijk werden van haar debuutalbum internationaal 450.000 stuks verkocht. In 1999 ontving DeLange een TMF Award en een Edison.

  aanvragen
 • Jan Smit

  Jan Smit

  Nederlandstalig

  Behalve in Nederland is Smit ook succesvol in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. In Duitsland zijn inmiddels tien Duitstalige albums uitgebracht. In 2001 ontving Smit met BZN en zijn producers de exportprijs, als best verkopende Nederlandse act in het buitenland.

  aanvragen
 • Marco Borsato

  Marco Borsato

  Nederpop

  Borsato heeft van 1996 tot en met 2006 alle versies van de TMF-awards gewonnen als Beste Zanger Nationaal, waarna de prijs hernoemd werd tot Borsato Award. Ook won hij in 2004 en 2005 de Vlaamse TMF-award voor Beste Zanger Internationaal.

  aanvragen
 • Nick en Simon

  Nick en Simon

  Nederlandstalig en Pop

  In 2009 scoorden Nick & Simon met hun vier nummer 1 hits in één kalenderjaar. Hiermee zijn ze de meest succesvolle artiesten van eigen bodem; dit is nog nooit eerder voorgekomen! Op de TMF Awards wonnen Nick & Simon de allereerste TMF Borsato Award.

  aanvragen
 • Trijntje Oosterhuis

  Trijntje Oosterhuis

  Pop en Jazz

  Het grote succes van "The Look Of Love" geeft Oosterhuis in april 2007 twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall. November 2008: Edison Jazz Award - album Who'll Speak for Love. Ze zingt op het album nummers van Burt Bacherach.

  aanvragen
 • Gordon

  Gordon

  Nederlandstalig en Pop

  Aanvankelijk zong Gordon vooral Nederlandstalige levensliedjes. In de jaren '90 verschoof hij meer in de richting van de Nederlandstalige R&B. In 2009 bracht hij nieuwe single uit waarmee hij in februari 2009 samen met de Toppers mee deed aan het Nationaal Songfestival.

  aanvragen
 • Gerard Joling

  Gerard Joling

  Nederlandstalig en pop

  Sinds 2007 gaf Joling voor het eerst in zijn 20-jarige carrière zijn soloconcerten. In 2008 maakte hij twee singles dat op de eerste plaats van de Single Top 100 kwam en was daarmee zijn 6e nr. 1 hit in Nederland. Op 3 oktober 2009 staat ook Engel van mijn hart op de eerste plaats van de hitlijst.

  aanvragen
 • Anouk

  Anouk

  Rock en Pop

  De dag dat "Who's your Momma" op nr. 1 binnenkwam in de Album Top 100 gaf ze voor het eerst een optreden op de radio met haar nieuwe jonge begeleidingsband. In september kwam haar single "If I Go" uit met als videoclip de livebeelden van haar concert in de Gelredome (2008).

  aanvragen
 • Blof

  BLØF

  Nederlandstalig en Pop

  De single "Oktober" is in 2008 op de 1e plaats van de Single Top 100. BLØF scoorde hiermee zijn vierde nummer 1 hit. Een half jaar later kwam het tweede deel van de "Pickering Sessies" uit; het album April. Dit album haalde direct de eerste plaats in de Album Top 100.

  aanvragen
 • Belle Perez

  Belle Perez

  Pop en Spaanstalig

  2008 is het jaar van Belle Perez. Het jonge popprinsesje van 'Hello World' is een volwassen vrouw geworden én een grote madam in de muziekwereld. Belle kiest resoluut voor een nieuwe, ietwat ruigere look en is ook op muzikaal gebied duidelijk geëvolueerd.

  aanvragen
 • Guus Meeuwis

  Guus Meeuwis

  Nederlandstalig

  De Groots Met Een Zachte G - Uit & Thuis 2009 concertreeks was nog maar net achter de rug of de 2010 editie ging alweer succesvol de verkoop in! De stadionconcerten van Guus Meeuwis en alles wat er omheen hangt zijn uitgegroeid tot een van DE muziekevenementen van het jaar.

  aanvragen
 • Rene Froger

  Rene Froger

  Nederlandstalig

  In september 2007 kwam Froger weer met een Nederlandstalige plaat: Doe maar gewoon. Ook is er een gelijknamig album uitgekomen. In mei 2009 vertegenwoordigden De Toppers Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Moskou.

  aanvragen
 • Do

  Do

  Pop

  December 2009: de eerste single uitgekomen, "Zingen in het donker". De single is in maar liefst 4 talen opgenomen. Naast het Nederlands zingt Do deze ook in het Duits, Frans & Engels. Do werkt intussen aan twee nieuwe albums die voor 2010 gepland staan.


  aanvragen
 • Djeff

  DJEFF

  Pop

  DJEFF speelt muziek zoals het hoort! DJEFF laat oude en nieuwe hits horen, maar kan ook artiesten begeleiden (2004 met Maud Mulder). De ervaren muzikanten van DJEFF hebben met verschillende bekende Nederlandse artiesten gewerkt. Zij kunnen daarom ook voor 200% livemuziek garanderen!

  aanvragen
 • DAZZ

  DAZZ

  Pop

  Dazz is een allround band te boeken voor o.a. feesten, evenementen en bruiloften. Met een uitgekiend repertoire zijn zij voor elk feest inzetbaar. Of de band nu moet knallen, op de achtergrond moet spelen of gewoon als een dance band. Ook in Duo & Trio vorm te boeken!

  aanvragen
 • Dazz

  Dazz XL

  Allround band

  Energiek hip en strak, een band met stijl en klasse. DAZZ XLbeschikt over ruime ervaring binnen de wereld van professioneel entertainment. De bandleden hebben grote projecten achter hun naam staan en hebben gerenommeerde artiesten begeleid. Zij spelen voor al uw soort van feesten, partijen, bruiloften, personeelsfeesten, feesttenten & shows.

  aanvragen
 • Desperado

  Desperado

  Country en Rock

  Specialisten op country muziek en begeleiden country sterren uit USA. Ook voor top 100 muziek draaien zij hun hand niet om. Desperado is de beste country band die u kunt hebben op uw evenement. Zij traden al op de grootste festivals in heel
  Europa!

  aanvragen
 • Leon Priest

  Leon Priest

  Pianist, Producer, Eigenaar studio DMP

  Al 31 jaar speelt hij op zijn piano keyboards Synt & Hamond. Met de band Wanted op de televisie geweest (Tros TV), Euro country Music Awards Gala. Zij haalden zelfs het maandblad Story. Sinds 10 jaar een eigen studio & geluidsverhuur bedrijf en boekingskantoor Desperado Music Productions.

  aanvragen
 • John Permenter (USA)

  John Permenter

  Country, professioneel violist

  De liefde voor country muziek komt van zijn vader, die opgroeide in Oost-Texas. Zijn meest recente album is live opgenomen in Nederland met zijn Nederlandse band Desperado. In vele opzichten is het zijn beste album; je hoort echt “het gevoel van” een live optreden. John wordt o.a. begeleid door Sound Of Silence of Desperado.

  aanvragen
 • Ruud Hermans

  Ruud Hermans

  Country, Americana

  Een radio presentator, muzieksamensteller, zanger, gitarist, liedjesschrijver. Al 35 jaar bezig met optreden, zingen, liedjes schrijven, platen/ CD's maken en 25 jaar radio voor de KRO. "Een 'ouwe rot in het vak' dus, maar muziek maken is belangrijker voor me dan ooit tevoren!"

  aanvragen