Chris Hordijk

Chris Hordijk

Desperado music productions
DMP, Desperado Music Productions heeft een diversiteit van artiesten en bands. Er zijn goede relaties met artiesten en bands uit Nederland en USA. Wij leveren artiesten en bands die van uw avond een spetterende show maken!
Toch een andere artiest?

Chris Hordijk

Nog voordat Hordijk mee deed aan de talentenjacht speelde hij van 2003 - 2008 drum in de band van zijn zus Lisa, genaamd Left Lane Lisa. Tijdens zijn deelname aan The voice of Holland scoorde Hordijk zijn eerste Single Top 100-notering op 9 december 2011.

Zijn versie van het nummer Drops of Jupiter, bereikte de 56ste positie. Op 23 december 2011 werd bekendgemaakt dat Hordijk weer genoteerd stond in de Single Top 100 met het nummer When I Get You Alone, hiermee bereikte hij de 61ste positie.

Ook scoorde hij met The A team een notering in de Single Top 100, op 13 januari 2012 stond hij op nummer 3. Verder volgde ook nog een nummer 6 notatie met zijn cover van Poker face op 20 januari 2012.

Net voor de finale van The voice of Holland op 20 januari werd bekend dat Hordijks debuutsingle Time after time binnenkwam op de 1e plaats in Single Top 100. Ook debuteerde Hordijk, met zijn eerste officiële single, in de Nederlandse Top 40 waar het nummer op de 18de plaats binnenkwam en de Tipparade oversloeg.

In de 4e weeknotering vestigde de single een negatief record in de Top 40. Het maakte de grootste daling ooit vanaf nummer 2 in die lijst, namelijk naar nummer 20. Daarmee is het een van de minst succesvolle nummer 2 hits aller tijden. Opvolger Won't you stay werd nog een hitje, het daarop volgende Jump For A Waterfall flopte.

Op 22 januari 2012 werd bekendgemaakt dat Hordijk een plaat gaat maken samen met muziekproducent Gordon Groothedde, die in The voice of Holland het team van zijn coaches Nick & Simon bijstond.[2] Deze plaat is echter (nog) niet verschenen.